Misjonsgruppe
Misjonsgruppe

Søgne nepalgruppe

 
Søgne Nepalgruppe er ei misjonsgruppe som ble startet våren 2015. Gruppen følger arbeidet til HimalPartner og Normisjon i Nepal. Hensikten er å informere og inspirere hverandre og å be for arbeidet. Gruppen samles siste torsdag i måneden kl 19:30. Alle - både unge, eldre, kvinner og menn er velkommen. Møtene holdes privat, og stedet er forskjellig fra gang til gang.
Det er mulig å sette seg på en e-postliste over interesserte. Du vil da få all informasjon, men er ikke forpliktet til å møte.
Kontaktperson for HimalPartner er Tone Skarpaas, tone.skarpaas@gmail.com, tlf 95252706. 
Kontaktperson for Normisjon er Ann Britt Wigaard, abwigaard@yahoo.no, tlf 48154086.
 
 
HØST 2018

Fra Tone 27.11.2018:

Hei.

Vi hadde salg av varer fra Nepal på Coop Extra de tre første torsdagene i november. Det var sjal (Cashmir ull), tovede tøfler, kort mm. De to første torsdagene, ble det ikke solgt mye - men siste salgsdag ble det litt mer handel. Det vi solgte for ( +litt som sto på på kontoen) gjorde at vi  kunne sende kr. 6000 til Okhaldunga sykehus og kr. 6000 til HimalPartner.

I og med at vi hadde salget i november, blir det ikke samling siste torsdag denne måneden.

Tidligere har jeg sendt ut tilbudet om tur til Nepal ved påsketider 2019. Det er også kommet et tilbud om å være med en menighet på tur (vedlegges.). Det å reise til Nepal anbefales. Man er ikke den samme etter at man har vært der.

Neste samling blir da siste torsdag i januar 2019.    <--Avlyst. Blir 28. februar.

Så ønsker jeg dere alle en velsignet julehøytid !

Vennlig hilsen

Tone

 

Melding 23.01.2019:

Det var meningen at vi skulle ha første samling i Søgne Nepalgruppe torsdag 31. januar hos meg da Ann Britt er bortreist. Så har jeg dessverre brukket høyre underarm. Derfor må det avlyses. Da kan vi se frem til neste samling hos Ann Britt og Trond Wigaard i Tjønneheia 8 - torsdag 28. februar. Vi er da så heldige at Hildur og Øystein Johansen kommer og forteller fra sin tid som misjonærer ved Okhaldunga sykehus for mange år siden. Kristin og Erik Bøhler opp daterer jo oss på hvordan det er der nå. Da vil vi få øynene opp for hvor mye som har skjedd ved Okhaldunga sykehus. Sender påminnelse ca 1 uke før. Vi sees :-)

Hilsen Tone

 

Har du spørsmål, ta kontakt med:
Tone Skarpaas, 952 52 706.