12 - årshelg med selvforsvarskurs


 

Blir du 12 år i år og vil være med på noe gøy og lærerikt?
Da kan du melde deg på 12-årshelga som går av stabelen en helg i november. du vil få invitasjon i posten.  
Fredag kveld kl. 18.00-21.00 er du spesielt invitert til Yngres på Søgne menighetssenter Torve. Vi begynner en time før Yngres. Her blir det lek og moro, en liten andakt, gratis gele og mulighet til å handle i kiosken. (De som vil, kan være på Yngres helt til det stenger kl. 22.00.)

Lørdag formiddag kl. 11.00-15.30 inviteres du til selvforsvarskurs og pizza. Selvforsvarskurset vil foregå på Kristiansand Kampsportsenter på Lund. Her vil dere få lære basic selvforsvarsteknikker i separate gutte- og jentegrupper.

Hvordan sette grenser for egen kropp?  Hva er greit og ikke greit? Hva har Peter i Bibelen å lære oss om selvforsvar? Vær med oss inn til Lund på selvforsvarskurs. Selvforsvar kan handle om å sette grenser for egen kropp. Vi har lyst til å snakke med dere om hvordan dere kan finne ut hva som er greit og hva dere ikke syns er greit. Kanskje kan vi sammen også komme på noen lure måter dere kan hjelpe hverandre til å respektere egne og andres grenser. Vi kommer under denne samtalen til å være gutter og jenter hver for seg – og ingen trenger å si noe høyt hvis de ikke vil! I tillegg skal vi både på fredag og lørdag bli litt kjent med Peter, en av disiplene til Jesus. Han har nemlig også noe å lære oss om selvforsvar. Meld dere på når dere får invitasjonen i posten. Vel møtt.

 

https://www.checkin.no/event/15119/12-aars-helg-med-selvforsvarskurs 

 

Tilbake