6-årsklubb 

 

På 6-årsklubben blir du kjent med tre venner som heter Erlend, Stian og Tuva. De har nettopp begynt på skolen og de opplever mye sammen. De deler hemmeligheter og går på oppdagelsesferd i kirka sammen. De blir uvenner også. Blir de venner igjen, tro?  –Hvordan? Du skal også få bli kjent med en annen venn som lengter etter å treffe deg. Har du lyst å høre mer om disse vennene? Bli med på 6-årsklubben da vel! Der skal vi bruke alle sanser; se, gjøre, høre og smake. Hva skal vi se, gjøre, høre og smake? Kanskje du får smake på noe? Kanskje du får noen flere venner der også? Meld deg på, så får du se selv! Du får brev i posten når det nærmer seg.

6-årsklubben går over 5 onsdager i perioden august - september. Du vil bli hentet på skolen rett etter skoleslutt og fulgt til kirka. Du som går på Langenes skole, blir fulgt til Langenes Arbeidskirke. Vi skal prøve å organisere kjøring til Søgne hovedkirke for deg som går på Lunde og deg som går på Nygård skole, men vi er avhengig av at  noen foresatte, evt. besteforeldre kan stille som sjåfører. 

Vi har en samling på ca. en time. Det begynner så fort du er kommet fra skolen, (ca 12.55) og slutter ca 13.55. 

På slutten av 6-årsklubben skal du få en gave fra oss i Søgne menighet. Du skal få en bok som heter «Tre i et tre» som er skrevet av Runar Bang. Der kan du lese mer om de tre vennene; Erlend, Stian og Tuva, som du vil bli bedre kjent med i løpet av 6-årsklubben. Boka blir delt ut på 6-årsgudstjenesten i Søgne hovedkirke. Det blir en søndag i september kl. 11.00. Da kan du ta med familie, faddere og venner. Vel møtt!

 

Tilbake